sorang lagi~~~~

24 November 2011

fuh fuh... lame tk nulih sini... almaklumlah...kebizian ujung-ujung tahun ni memang tk blh disangkal lgi..misz.D memang sentiasa bz. tpi dalam bizi2 tu sempat jgk la menunggu si cute jean tu masuk..walaupon byk kecewa.. tk gitu penggila cute jean semua..?? (pasrah T.T)

sedar tak sedar..tup tap tup tap...fuh fuh hu ha hu ha... dh nak habis tahun 2011... penghujung aktiviti tahun ni is majlis perkahwinan sahabat kite si kat@jimak@kuda@said... mane2 la yg kome kenal... byk sgt id die..tpi yg penting..tulisan merah peel emo lain mcm sket kat room tu..beliau la.. hahaha

majlis sebelah beliau berlansung di dewan bandaran teluk intan... pada 20.11.2011...jadi kebetulan kami2 ade kelapangan tyme tu..jadi rombongan kereta kebal pon zass la ke teluk intan.. tpi kali ni kete kebal warna merah xde tau!!!... sebab majlis die.. uuuu~~~

eh sebenarnye journey kali ni start mlm tu..ketibaan sara, maa ketot, n huny dari kl bersama azam the manje driver gan kete kebal ijau mude... uuu~~~ depa tiba kul 1.30am mcm tu... jadi melepas la nk p karok.. lmbt sgt!!!! sian sara.. tk dpt request lagu ungu die secare live.. :( dtg lagi ipoh yek sara.. insyaAllah dapat..ut ut!!! then mereka bermalam di umah deba yg cecumey... siyes deba siapkan tilam dunlop untuk depa.. air yg pelbagai..perghhh!! memg 1st class la..bley la sape2 nk menginap di kediaman beliau contact2 si deba tu ek... die on je.. yg penting dtg musti perut dh kenyang... food not provided!!! siyesly!! bukan die malas masak cume aish..kome paham2 la... =))=)) sampai umah deba tup tap kul 3 jugk la... then kul 6 lebey bru la semua tetamu dri kl beradu dengan enaknye di umah si deba tuh.. siyes best umah deba tu.. tk tipooo~~~ tk caye tanye maa.. enak je beliau tido!!! =))=))

seperti biasa... kepala kenduri kali ni is... pembina blog misteri.. n seperti biasalah..u all pon dh tau kan...konsep janji beliau... kul 11 ok!!!! cume kali ni ade improvement.. tibe kul 11.40pm..gud job!!! masih bley diperbaiki...!!!!=))=)) dari ipoh ade 4 kete...mariah ok!!! sebab awal2 katty dh pesan "tak datang putus sahabat"... kang die tk bgi doyan dh kang..aje naye.. hahahaha


yang dtg dari ipoh dlm 4 buah kete kebal tu adelah.. pol, pika, deba cumey, dila gajah, azam, huny, sara jen, maa ketot blusher pink, jaki, pinaz, jim, pija beguk dan cdah lampi tunangan orang.. pastu bertemulah kami2 ini dgn kawan2 dari tempat2 lain iaitu... fara, izza, tila, gg, chudin.. ade lgi ke yg miss? rase semua dh sbut..uwaa!!eh ade... enni gan tisun yg tibe sedikit lewat..naek bas dari kl tau!! frenship sunguh!! sape kate kite2 tk frenship! depa memang tk kenal kite..!!!



dua pic yg kat atas ni gambar tyme kitorang kat luar...gah tunggu pengantin sampai..sebab dapat kabo beliau nk sampai dh tyme tu.. tak lame pon pas kitorang tibe sane.. tgu la kejap..walauponn!! perut udah keriok keriok munyi... hahaha

pong pang pong pang..begosip sedas 2...almaklumlah lame tk jumpe..muahahaha sampai la pengantin.. phewittt~~


kat seperti biase..dengan sengeh2 nye... hehe die... dri jauh udah nmpak.. tpi i know...musti die nak menetes air mate tgk kami ramai2 kat situ..kan kat kan.... jiwe lembut betol anda.. kami paham~~~ memang santek same padan.. :) pas dh pengantin sampai ape lgi!! tanpa membuang mase..zzassssssss!! amik nasi mam.masing2 udah kebulor..pejalanan jauh yek..bukan dekat2..nasi jagung ok!!! layan~~~~

ni pic selepas setel mam dah ni... saje nk tunjuk suasana n meja dlm dewan tu.. tgk si pol jela...mam punye banyak...tpi perut musti pandai kaber.. itu yg kite mau ..syabas!!hahahaa thanx to kat jgk..ingat kawan2... hulur nye lauk2 pengantin.. lebiu lah kat...

pas dh mam2 semua ape lgi..tyme peberet si enni la!!!! posing2 la!!!! hahahaha zassss nek pentas...zassss!! semua nampak anggun dan menawan..

kan kan? misz D tk tipooo.. semua menawan..chewah... hehehe... ha!! between credit to fara,pija,chudin,pol n deba.. semua pic2 yg ade sini misz D curik dari sane.. kalu kome nk tgk byk lagi bley ler lawat fb2 mereka..byk lagi pic.. tkbley la nak taruk sini semua... kang semua org jeles!! tk gitu izz? hahahaha

tahniah diucapkan kepada kat dan nyawa beliau salihah..semoga berbahagia bersama hingga ke akhirnya...namo gaduh2..cakor2 manje ok..uu~~~ sorang lagi sahabat dh menamatkan zaman bujang..anda bile lgi?? tu ler soklan kat.. saye sudah..anda bile lagi? hahaha rase nak lempang je kat..tu ler kat yg kami kenal..tk penah nye lekang gan senyum gelak besornye...gelak byk2 nak temuntah... tpi awas!! bahase beliau..jgnla diambil hati.. di mulut je.. hati munge2 tu..siyes!!

terima kasih juga diucapkan kepada semua sahabat2 yang sanggup dtg dari serata tempat untuk memeriahkan majlis.. kehadiran anda sungguh dihargai... pada yang tk dapat hadir... jangan sedeyy~~~ byk lagi kenduri coming soonn.. tunggu je update... fara pon dh ngantor kad.. ape lgi.. moh ke manjung 3/12 ni..

bile dok belek2 balik... fuh tacing la jugk.. makin susah nk jumpe sahabat2 yg lain yek.. makin umur meningkat...makin masa berlalu... semua dengan komitmen masing2... tk dpt nak spend tyme mcm dulu2 kn.. ape yang ada pada kite is kenangan waktu kite huhahuha bersama... dari dulu sampai sekarang.. pegang pada kenangan itu... :)

walau sesebok n sebizi nye anda... satu hari akan terdetik semula dalam hati .. eh! rindu la gan perak 2... kat situ la aku kenal beliau2 ni.. mane ek beliau2 ni semua skarang..? ade lagi ke beliau2 kat situ..? ade lagi ke org berchating di situ..ade lg ke org jawab2 kuiz kat situ..? even it just a cyber world.. ym je ponnn...!! stil ade sumthing u guyz will misz bout it.. trust me..



p/s: habis kenduri kat tu..kami beramai2 ke hospital teluk intan melawat sorang sahabat yang dimasukkan ke hospital tersebut.. siz miza suzila@ara paima fbnye.. beliau terlibat dengan kemalangan beberape hari sebelum tu.. agak sedey keadaan beliau.. tpi yg lebey terharu nye..beliau masih blh buat lawak..n cube untuk tersenyumm..siap blh cerita detail semua nye.. dia sangat kuat.. :( jdi kite pon mesti kuat mcm beliau.. same2 la doakan akan beliau cepat sihat.. aminn~~

2 Kepala Bana:

akuberrysengal!!!!! Friday, November 25, 2011 10:57:00 AM  

sedih campur gembira...walaupun tak dapat join..semoga kat dan sis nyawa beliau...berbahagia selamanya...amin..untuk paima...semoga cepat sembuh...peace..

Cik Miza Saturday, September 08, 2012 12:25:00 PM  

E,eh.. ade post psl dak miza ni la.. hehe.. maceh ye sbb sudi dtg menjenguk.. kikiki

Post a Comment

About This Blog

Created by Boyot @ Badai @ Bruno @ Mat Terap @ Fik