kenduri...kenduri~~~~

10 June 2010

sudah sekian lame blog ni menyepi....sampai pembangun misteri blog ni berbunyi :-@ jadi kucoretkan semadah dua kata bagi menggerakkan blog ini....xdela org komplen bek bek bek yek... :))

sepanjang blog ini senyap..diam tak diam... 2 orang sahabat sudah pon menamatkan zaman bujang masing2..dan meneruskan hidup bersama syurga hidup mereka... tahniah kepada kedua2 mempelai...yang dah season sket (teach n kak su ) n yg fresh (gg n kak ain).. moga mahligai yang dibina kekal selama-lamanya..





bila org wat kenduri..inilah tyme yg bley dijadikan gath..ye dok?? d perfect timing for everyone to come n mensemakkan kenduri org..dok kat meja makan mcm tak reti-reti nak balik.. hahaha

here some pic curik dari album gg, kat, teach, fara n bubuk di fb....credits for them~~~


first rombongan cik bedah ke kenduri tecahn kak su...sy tiada tyme kenduri ni yek :( atas sebab2 yg tk dapat dielakkan..(jeles2 tengok gambar )







abis dah secubit dua pic untuk kenduri tecah(abis sesi sy jeles)....nak tengok lebih2 lgi sila lawati fb name2 yg telah sy catitkan di atas yek :D

rombongan cik bedah kedua is ke kenduri gg n pasangan nye kak ain~~ rasenye tyme inila ramai sekali dtg..so hepi2...n gosip2...ngeh3.. :))


tyme pic yg diatas ini diambil..sebahagian sahabat2 sedang menunggu VIP dri manjung dtg..siap karok lgi depa..blh bayangkan la betape lamenye depa tunggu kat bus stand tu..tpi sila jgn salah kan VIP tersebut yek..salahkan bus yg lambat..bak kate si VIP (xpe2..VIP tersebut dh byk kena bebel hari tu..jdi kat sini tkpela..dimaafkan...hahaha)




ramai kn?? n sangat seronok.. bukan selalu dpt jumpa2 beramai2 mcm ni... masing2 sibuk dengan kerjaya dan study masing2... bukannye kite semua ni sekampung..hari2 bley jumpe..kite berkawan di alam maya dan meneruskan lagi hubungan itu di alam realiti...kawan plak dari serate pelusuk negeri.. thats d sweet of YM...

next weeding insyaAllah bulan 12...paklah aka sepol paklah aka adam_. ade can....rombongan mak bedah seterusnya akan ke Kedah..hehehe

sekian sahaja coretan kali ini... semoga sahabat2 yg telah mendirikan rumah tangga...yg sedang bertunang2..yg sedang berkapel...yg sedang berkawan2...bahagia hendaknya..insyaAllah...

p/s : gath bulan 11..akan menyusul...be prepared everyone!!!!












2 Kepala Bana:

mieja Thursday, June 10, 2010 4:03:00 PM  

sememangnya kenangan terindah...muah p2

enni_amat Thursday, June 10, 2010 5:05:00 PM  

cett =))
VIP tu meminta maaf pd sume :(
ats ketidaksengajaan beliau :(

ape pn..
sy salute smngat kekawanan anda2 sume..! :*
lauk knduri gg da best..rugi x tapau :(( =p~

Post a Comment

About This Blog

Created by Boyot @ Badai @ Bruno @ Mat Terap @ Fik