Mari Mengundi T shirt Gath

01 July 2010







DESIGN 1



DESIGN 2



DESIGN 3

DESIGN 4
ivanjaya.netAssalamualaikum,ivanjaya.net

Mari Mengundi untuk t-shirt gath,pilih antara wane kuning or oren ni
and nk design yg mane..!

Berikut disertakan juga tentatif program bg Gathering Perak Y! Messenger ini..~

P/S :sebarang design baju yg kreatif amat dialu2 kan..ttp bertepatan dgn syarat2 nye..

1. Design baju mestilah menggunakan 1 colour shj utk menjimatkan kos printing.

2. Perkataan yg tertera di ats baju trsbut adlh spt design di atas.Jika tdpt sebarang pnmbahan,hndaklah bersesuaian dgn nye.

3. Colour t-shirt tersebut juga hanya dibenarkan 1 colour shj utk menjimatkan kos.

4. Utk pngetahuan anda sume,t-shirt ini boleh diperolehi dgn harga serendah RM10 jika pembelinya adlh seramai 50 org dan ke atas. Jika tidak,t-shirt ini akn dicaj sbnyk rm16 sehelai.
Jenis t-shirt ini adlh round neck cotton.

5. Design t-shirt tersebut bleh lah dihantar melalui email sy-->
000221185000@yahoo.com

Harap maklum..!

~TENKIU SUME~



5 Kepala Bana:

mieja Friday, July 02, 2010 8:44:00 AM  

nak vote kat mane ni...huhuhuhuaaaaa

enni Saturday, July 03, 2010 4:37:00 AM  

sabo mija sabo..hahaha
nk mntak tlg kat pmbangun misteri watkan poll utk vote design ni..hehehe

misz.D Monday, July 05, 2010 11:27:00 PM  

scan tu tk bley senget lagi sket enni?? mak bedah sungguh!! hahaha

enni Tuesday, July 06, 2010 2:17:00 PM  

da tu yg mampu nye deba..waaa~

Post a Comment

About This Blog

Created by Boyot @ Badai @ Bruno @ Mat Terap @ Fik