Aku, Engkau dan Perak 2 Messenger

03 September 2010

Pagi - pagi bangun tidor, sanggup tahan kencing, login ym dulu. Then masuk p2 jenguk - jenguk sape yang dah bangun tido. Beramas mesra dulu sampai orang makin lama dah makin kurang baru bangun g buat ape yang patot dan mandi. Nak mandi pon kene cepat - cepat sebab nak lepak dlm p2. Tyme makan pon nak laju - laju sebab nak cepat sambung sembang dengan budak - budak p2.


Kalau tengok tv pon macam tak senang duduk, kejap2 jenguk p2 balik. Kalau ade assignment pon jenguk p2 dulu sebab nak cari mood wat assignment (konon2nye), sudahnye assignment kemana, dekat p2 gak menempek. Bile ade keluar je mesin boot baru, cepat - cepat menuntut then boot je sesape yang tak suke. Selalunye bdk2 p2 yang jd mangse utk test boot tuh. Tapi bagitau dululah. "Wei aku nak test mesin ni, aku boot ko tau". Dengar je org sing dalam p2, Sume orang pon sebok nak request lagu. Tengah sedap - sedap member tuh sing adelah yang pijak. Agak - agak kalo mesin pijak mic kuat, sume pakat belawan pijak mic, dan - dan tuh la nak berebut mic. Pelik kan? Tyme tu jugaklah semua orang rase nak guna mic.

Bile ade je budak p2 yang kapel, sume pakat nak pakai id kapel. Tapi bila gadoh? lu pikirlah sendiri. Sesetengah tu sanggup berjaga pagi kononya nak tidur lepas subuh. Senang takde lah termiss subuh tu. Konon - kononye lah. Selalunya tyme - tyme macam ni kapet tak laju. Dan selalunya tyme orang - orang yang sama je akan hidup. Ghumbira dapat sembang secukup rasa. Orangnya ramai, tapi yang lain tuh semua dah parking, ada setengah tuh dok tengah menyelam dekat teluk senangin. Tapi ni semua kenangan. Ok, dah takde idea nak menaip.

P2 tetap di hati cewaaahhh~




Sedih la pulak rasenye..:(


Note: Post ini tiada motif untuk dipostkan..:)

5 Kepala Bana:

aku_gayahspears Friday, September 03, 2010 12:27:00 AM  

rindu nak terjah P2 tp now ade kena penghuni cam dulu2 :( persoalan besar d kepala (^_~)

cdah Sunday, September 05, 2010 12:24:00 PM  

kjp ada kjp xder...lalalalalal,,,... requet lagu tu mcm aku je... hakhak..

enni_amat Monday, September 06, 2010 7:00:00 AM  

asal ak msuk p2 je ,
ak jmpe cdah =))
wakakaka ~
ape pn , ak ttap dgn p2 .

(",) mieja + berry Tuesday, September 07, 2010 10:58:00 AM  

dah jarang masuk p2..sebab banyak dak baru..dak lame dah kureng..ape2 pun persahabatan dgn dak2 p2 tetap utuh di dalam hati selamaya...korang memang best p2..

Anonymous,  Friday, October 08, 2010 10:39:00 AM  

haha,..alasan yg org jarang msk sbb x de budak lame,..sejak zaman berzaman alasan same je,..haha,..biasa la x kan bdk lame nak mengadap benda nie je mesti la ade bdk baru gak kan,..kita dulu pun msk room org lame gak layan kita,..so skrg kita plak layan dak baru,..baru adil,..kan2,..hye sy single jom couple :">

Post a Comment

About This Blog

Created by Boyot @ Badai @ Bruno @ Mat Terap @ Fik