pemilik blog???

17 December 2010

mendapat feedback yang ramai menjenguk blog ini (rupenye)... so sy berase sangat terharu.. huwa3 :((.. ingatkan takde orang nak datang bace kat sini.. haha korang memang the best la.. mmmwah :-*


ramai yang bertanye..siapa punya blog ni sebenarnya?? anda semua boleh scrolll ke bawah sampai habis blog ni...then tau la jawapannye :"> dah dapat? bagus2..pandai..!!! cdah gan pika pon pandai..sape kate cdah gan pika lampi? hahaha

pembina blog ni rahsia..sebab tu sy selalu mention sebagai "pembina rahsia blog".. kalu anda perasan la.. :P dan pengarang-pengarang entry dalam ni pun pemalu-pemalu orangnye.. :"> boleh la tgk kat sebelah kiri page tu.. :D yang penting di kalangan sahabat-sahabat kita jugak.. walaupon ade yg antaranye dah menyepikan diri dari masuk2 room ni seperti ashu.. kn ashu? hahaha tpi mereka still terambil tahu pasal room kadang-kadang tau..:D

walaupun penghuni room silih berganti... tapi isi yang ada di situ still sama... kire macam jasmani berubah-rubah tapi rohani still sama.. masing-masing ada karier masing.. tidak la boleh 24jam chatting je dekat room tu kan?? tapi sebizi manepon kite..selama manapun kita tk berada di dunia virtual ni... akan ada 1 detik yg kita akan rasa windu nak sembang-sembang, bermesra n melucucas dalam room tu kn? jgn tipu [-( contoh buat mase ni si kutak la..hahaha

dan sebanyak mane korang merantau..bertukar tukar room..still akan tersinggah perak 2 kn? ade hantu tau kat room perak 2 tu...hantu-hantunya korang la!!!! lagi nak tanye siapa..hahaha

blog ini sekadar mengingatkan sahaja..tempat kita semua berkenalan....memulakan bersahabatan iaitu di room yahoo messenger Perak:2 :D

6 Kepala Bana:

cdah Friday, December 17, 2010 9:02:00 PM  

melucucas =)) hahaha.. so saaawiit :"> =))=))

soul-taci.co.cc Friday, December 17, 2010 9:45:00 PM  

sawit saje kamu ni cdah..
kim salam pacik gendut pale botak =))

cdah Saturday, December 18, 2010 11:19:00 AM  

taci lagi bungukkkkksssss =))=))

Perak 2 Saturday, December 25, 2010 4:15:00 AM  

ciss, ashu..x pames langsong..ahahaha..

misz.D Tuesday, December 28, 2010 3:24:00 AM  

eeehhh pemes..!!!! yela.. lady gugu 4eberrr.. hahaha

Post a Comment

About This Blog

Created by Boyot @ Badai @ Bruno @ Mat Terap @ Fik